Så hvilket type ur foretrækker Hollywood skuespiller Johnny Depp ?

Hollywood-stjerner er ikke kun elsket for deres film, men også fordi deres roller efterlader et varigt indtryk på publikum. Og når vi siger roller, betyder det ikke kun roller i film, men også i reklamer. Vent, hvordan gør det overhovedet nogen væsentlig forskel? Tja, det gør det helt sikkert. Man ved, at enhver annonce, berømthederne godkender har en større effekt på mennesker, især når det gælder varer og tilbehør til din livsstil.

Lad os vende tilbage til vores Hollywood helt, Johnny Depp. Johnny, der har været populær for sin rolle af kaptajn Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean-serien, har også godkendt forskellige mærker indtil videre. Med så stor en fanskare for Johnny, er der er en vis forskel i folks købsbeslutninger. Men har Johnny nogensinde godkendt et ur mærke, især et mærke, der er populært for herreure? Lad os finde ud af det.

Okay, hvis han virkelig foretrækker et eller andet urmærke, er det helt sikkert, at det vil være af højeste kvalitet i hierarkiet af urmærker. Ifølge mange fan- og medierapporter, foretrækker Johnny Rolex, et af ​​verdens mest succesfulde mærker af herreure. Rolex, som er udbredt over næsten hele verden, er populært for sine elegante og klassiske ure, der er et symbol på elegance og klasse. Nå, vi må ikke glemme at fortælle dig, at Rolex mest er kendt for sine klassiske modeller.

For at vende tilbage til Depp, vides det nu næsten med sikkerhed i hans vennekreds i Hollywood og i medierne, at han personligt foretrækker dette mærke, da det definerer hans stil perfekt. Så hvilke herreure tror du Johnny foretrækker til sig selv? Det er Rolex Submariner’en, som Johnny mener passer bedst til ham. Dog har skuespilleren ikke godkendt dette mærke offentligt, det er kun via snakken, der går, at det endelig vides, hvilket mærke han foretrækker. Der siges på internettet, at Johnny kan lide Rolex og bestemt foretrækker det.

Nu betyder dette ikke, at Johnny kun foretrækker det mærke. Januar 2008-udgaven af Esquire Magazine havde Johnny på forsiden, hvor han så rigtig sejg ud med sin usædvanlige mode. Men det er ikke alt – han havde et herreur på, der så lige så unikt ud som hans egen stil. Hvis du skulle lige til at sige, at det ene foto i bladet siger det hele, så vent lige lidt. I Sunday Mail dateret 6. Januar, 2008 blev Johnny set iført det samme ur. Det blev afsløret, at dette var et Juvenia Protractor ur og modellen var Juvenia Architecture, det vil sige ‘helt usædvanligt’.

Det er helt sikkert, at Johnny, som tiden er gået, bestemt må have ændret smag, og ligeledes de mærke af herreure, han foretrækker. Så hvilket mærke Johnny foretrækker nu, er vi ikke så sikre på, men lad os håbe, at alle vi fans får det at vide snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *