Forskellige slags regneværktøjer til realkreditlån

Foruden at være grundlæggende regneværktøjer, der bruges til at beregne månedlige betalinger, er der andre måder, hvorpå disse værktøjer kan hjælpe med finansiel planlægning:

  • Beregn dine lånemuligheder afhængigt af din nuværende situation (aktiver, passiver, udgifter, indkomster, osv.), ved at bruge de samme kriterier, banker bruger.
  • Beregn afskrivninger over tid – visse værktøjer visser effekten af afskrivning på dine afdrag over tid, samt de samlede låneomkostninger i slutningen af lånets lø
  • Beregn ekstra afdrag – de beregner effekten af ekstra afdrag eller øgede afbetalingsbeløb, så du kan betale dit realkreditlån af hurtigere.
  • Kompensationsregnemaskine – de omkostninger, der er forbundet med forudbetaling med hensyn til realkreditlå
  • Regnemaskine til forsikringspræmier – CMHC har en regnemaskine, der findes på webstedet, som om nødvendigt kan beregne præmiebelø

Som du kan se, er dette ikke blot en almindelig regnemaskine. Når du har planer om at købe hus, omforhandle dit realkreditlån, eller går med planer om andre større forandringer, kan et regnemaskine værktøj til realkreditlån være din bedste ven!

Oplysninger fra BRF.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *