Tips til at spare penge, når du flytter

1. Flyt på en mindre populær dag. Flyttefolk har mest travlt i begyndelsen og slutningen ad måneden, og hverdage er travlere end weekenden. Hvis du kan være fleksibel, kan en flytning midt i ugen og midt på måneden spare dig tusindvis af kroner.
2. Lad være med at tage ting med, du ikke er vild med. Når du flytter, er det alletiders lejlighed til at begynde forfra, så lad være med at tage ting med, du ikke længere har brug for. Det vil også reducere dine kubikmeter – og omkostningerne – hvis du efterladen det gamle skrivebord eller den forslidte kontorstol.
3. Bestil i meget god tid. Bestil flyttefolk så tidligt som muligt, siden flyttefirmaer giver pristilbud baseret på ledighed. Hvis du får reserveret tidligt nok, er det mere sandsynligt, at du får en bedre pris.
4. Pak selv. Mens det er dejligt at have professionelle til at gøre arbejdet, er det muligt at gøre det selv – især med vores gode råd og de pakkematerialer, du kan købe i vores kasseforretning. Lad vores flyttespecialister anslå det antal og de typer kasser, du får brug for og levere dem nogle få dage før flytningen.

Tips som Axdal Flyt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *