TOP 10 ENERGI TIP TIL HJEMMET


1. Vask tøj i koldt vand for at spare $63 om året.
2. Installer en programmerbar termostat for at spare op til 10% på nedkølings- og opvarmningsomkostninger.
3. Brug dine rullegardiner. Luk persiennerne på solsiden om sommer for at holde den varme sol ude og luk dem op om vinteren, så de varme stråler kan komme ind.
4. Sluk for alle lys, apparater og elektronik, der ikke er i brug. En PowerStrip kan gøre det lettere at slukke for flere ting på en gang. (Sommetider er det de enkleste ting, der er virkeligt effektive!)
5. Skift til nye og forbedrede lyspærer. Reducer energiforbrug fra omkring en tredjedel til så meget som 80% med nutidens større antal af energieffektive halogenpærer, CFL’er og LED’er.
6. Se efter Energy Star mærket, som er regeringens symbol på energieffektivitet på en lang rækker forbrugsprodukter, så du kan spare op til 30% på de pågældende elektricitetsregninger.
7. Brug vandbesparende haner og brusere for at spare på vandregningen.
8. Rengør eller skift filtre jævnligt. Et beskidt fyr eller A/C filter vil bremse luftgennemstrømningen og få systemet til at arbejde hårdere for at holde dig varm eller kold.
9. Reducer temperaturen på vandvarmeren til 55° C for at spare energi og penge på opvarmningen af vand. Og pak vandtanken ind i et specialfremstillet ”tæppe” for at holde på varmen.
10. Sørg for at tætne luftlækager og isoler huset ordentligt for at spare op til 20% på varme- og køleregninger, mens du også gør huset komfortabelt.

Energibesparende tips, som Living House

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *