Tips til leje af entreprenørmaskiner fra Ramirent

For mindre entreprenører er udlejningsfirmaer som Ramirent for maskineri en uundværlig del af deres drift strategi. Hvis de lejer maskineri efterhånden, som de får brug for det, betyder det, at de ikke behøver at købe, opbevare, vedligeholde og forsikre maskineri, de kun har brug for en gang imellem.

Image result for construction equipment

Hvis du er entreprenør og planlægger at leje entreprenørmaskinen, eller hvis du er en erfaren gør-det-selv entusiast, som skal til at begynde på at bygge hus, er her tre ting at holde sig for Oeje, før man beslutter, hvor maskineriet skal komme fra:

  1. Gør dit hjemmearbejde. Der er masser af forskellige typer og mærker på markedet, der kan gøre næsten enhver opgave. Før du kontakter udlejningsfirmaer, skal du afgøre hvilke mærker er de førende i det relevante markedssegment. Brug disse oplysninger til at sammenligne de forskellige selskabers tilbud.
  2. Overvej de virkelige lejeomkostninger, før du vælger en leverandør. Du skal ikke bare leje det første stykke maskineri, du får tilbudt. Sørg for at leverandøren er velrenommeret, tilbyder god service, og at deres maskiner er velholdte. En maskine, der bryder sammen, eller som ikke kan fungere produktivt på grund af manglende vedligeholdelse vil faktisk koste dig mere, når udgifter til tabt produktivitet regnes med.
  3. Sørg for at du (eller din medarbejder, der skal bruge maskineriet) får anvisning og/eller træning i den korrekte brug af maskineriet. Selvom der kan være flere maskiner fra forskellige fabrikanter, der bruges til den samme opgave og ligner hinanden, er der sommetider mindre forskelle i driften fra den ene fabrikants produkt til den andens. Sørg for at din maskineriudlejer forklarer forskellene og giver dig vejledning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *