Fem ting, du skal overveje, når du vælger en propan terrassevarmer

Årstiden til havefester er nok overstået for folk i Norden… med mindre du har en propan terrassevarmer til at forlænge sæsonen for udendørs sammenkomster.
Propan terrassevarmere fra SolaMagicShop kan bidrage til at holde festen gående udenfor helt ind i efteråret – og de kan være med til at starte den tidligere om foråret. Men hvad er det, du skal overveje, hvis du skal ud og købe en? Her er en hurtig vejledning.

master-WTL217

 

1. Størrelse, styrke og opvarmningsområde – De tre vigtigste funktioner at tage i betragtning, når du vælger en terrassevarmer er dens fysiske størrelse, dens styrke (målt i BTU) og den diameter, den opvarmer. Opvarmningsrækkevidden kan variere ret meget afhængigt af brandet og stilen på varmeapparatet – sørg for at vælge en enhed, der vil dække det område, du skal have opvarmet.

2. Monteringstype – Propan terrassevarmere kan monteres på væggen, stå på bordet eller være fritstående. Varmeapparater til bordbrug er omkring 120 cm høje. Fritstående varmeapparater varierer mellem ca. 210 og ca. 280 cm i højden. En måde, der kan hjælpe dig til at beslutte, om du hellere vil have en bordvarmer eller et fritstående varmeapparat er ved at overveje, om du vil foretrække at have med en cylindrisk (fritstående) propantank at gøre eller en propantank til engangsbrug (bordvarmer).

3. Sikkerhedsfunktioner – Den mest populære sikkerhedsfunktion, der er indbygget i terrassevarmere er anti-vippe funktionen, som automatisk slukker for varmeapparatet, hvis det vippes mere end en vis vinkel. Vælg en enhed, der i det mindste har denne funktion. Andre sikkerhedsfunktioner at se efter omfatter en iltmangelssensor (ODS) og en anordning til beskyttelse mod overfyldning (OPD).
4. Brændstofudbytte – Find dit varmeapparats AFUE (årlige brændstofudbytte) tal (tænk på det som km/l for din bil – jo større tal, jo bedre er apparatets brændstofudbytte). Et højere AFUE tal betyder mindre regninger til dig.

5. Stil og andre genskaber – Terrassevarmere fås i mange stilarter – fra moderne modeller i rustfrit stål til klassisk børstet kobber og emaljemalede modeller. Andre stilelementer at overveje omfatter bærbare vs. faststående (med eller uden hjul) og design eller facon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *