5 sommersæt til drenge

Mangler du inspiration til udskiftning af dit tøj, så er du kommet til det helt rette sted. Solen er lige så stille kommet frem bag skyerne, og det samme skal dit sommertøj forhåbentlig snart også. Vi har her udvalgt fem forskellige sommer sammensætninger.

De fem sommer sammensætninger er nøje udvalgt og vi har forsøgt at ramme så mange som muligt, ved at vælge lidt forskelligt. Der er bl.a. at finde en sammensætning med det populære mærke Panuu. Blot for at nævne et af de mange lækre mærker, der er at finde.

Læs med nedenfor og se om der ikke var et sommersæt du skulle have fingrene i.

Overstående sæt består af en koral farvet kortærmet skjorte af mærket Matíníque. Skjorten er sat sammen med et par lækre farvet grønne shorts fra Samsøe Samsøe og dertil et par flade sko af mærket Fred Perry.

Et sommersæt med nogle enkelte farver, der stadig skiller sig ud på hver deres måde. Super god kvalitet af de enkelte produkter og passer perfekt til en forholdsvis varm sommerdag

Det her look er lidt mere drenget. Det består af et par super fede hvide sneakers fra Adidas, et par pinke farvede shorts + en t-shirt med motiv.

Nogle kan foretrække mere åbne sko på en sommerdag i forhold til et par lukkede sneakers, men det er helt op til en selv, hvad man er til. Vi synes det er super stilet, at gå rundt i et par sneakers en varm sommerdag.

 

Med dette look er du helt sikkert klædt på til en hot sommerdag. En fræk lille sag af en tanktop fra det populære mærke Panuu. Derudover er vi igen over i et par lukkede hvide sneakers fra converse.

Den sidste del består af et par orange denim shorts, der også matcher det orange motiv på tanktoppen fra Panuu.

 

Det næste look er igen et par flade sko, en lyserød kortærmet skjorte samt et par pæne shorts fra Diesel. Et pænt hverdags look til en god sommerdag og hvor det hele bare spiller.

 

Det sidste look vi har valgt at kigge på er lidt anderledes i forhold til de andre. Det består af en polo, et par shorts og et par sneakers. Dette er en flot sammensætning og ikke mindst smart.

Der er en del forskellige farver på poloen bl.a. bestående af gul og rød, hvilket er nogle rigtige varme sommerfarver.

Har du et favorit look ser vi meget gerne du skriver en kommentar nedenfor så vi kan høre om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *